Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Travi - szexpartner képes leírás - Szexpartner.tlap.hu
részletek »

Travi - szexpartner - Szexpartner.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexpartner.tlap.hu » Travi - szexpartner
Keresés
Találatok száma - 4 db
Micsoda Pucc!

Micsoda Pucc!

Drag queen kategória alá tartozik mindenki, aki túlöltözik, hogy szórakozzon vagy szórakoztasson. Legyen az akár férfi, akár nő és legyen bármilyen szexuális beállítottságú. A legtöbb pucckirálynő a saját kedvére hobbiként, vagy hivatásként vagy művészetként szórakoztat , hogy a rivaldafénybe kerülhessen vagy hírnévre tegyen szert a helyi körökben. A történelem során és napjainkban is jelentős számban heteroszexuális férfiak - többnyire színészek - játszottak puccban.

Pink Vanilla

Pink Vanilla

A queer portál. Minden ami leszbikus, meleg, biszexuális és transzszexuális témában elérhető. Fórum, programajánló, hírek és társkeresés. Folyamatos frissítés a travi nőcikéknek és transzi nőcikéknek egyaránt.

Transzvesztita szexpartnerek

Transzvesztita szexpartnerek

Itt biztos megtalálod a számodra megfelelő travi szexpartnert, már ha vonzódsz a travikhoz. Ha csak egyszerűen kíváncsi vagy milyen lehet egy shemale csajjal szexelni egy jót akkor is nézz körül az oldalon és válassz a honlapon található transzszexuálisak közül.

Travi szexpartnerek

Travi szexpartnerek

A transzszexuális úgy érzi, hogy a természet tévedéseként született fizikai neme ellentétes pszichológiai nemével. Minden eszközzel igyekszik kijavítani a tévedést, tehát átalakulni férfivá vagy nővé. Az azonosulás tehát lehet stílusbeli, vagy testi jegyekben mérhető (hormonkezelés, átoperálás). Előfordul, hogy a transzszexuális nehezen boldogul új énjével, csökkent szexuális képességével és szembesülnie kell a társadalom előítéleteivel is. A legtöbben azonban boldogabbak lesznek nemük megváltoztatása után.

igennem
Tuti menü